Menu Sluiten

Ledger Nano X voorlopig uitverkocht

De nieuwste en populairste hardware crypto wallet die door velen als de beste op de markt wordt gezien is de Ledger Nano. Het nieuwste model van Ledger, De Ledger Nano X is inmiddels zo populair dat de leverancier de vraag op dit moment niet aankan en de levertijden oplopen naar een aantal weken. Zelf geven ze aan dat de gemiddelde vraag met meer dan het dubbele is toegenomen.

Omdat het aan te bevelen is om hardware crypto wallets directe bij de leverancier te bestellen, kan het raadzaam zijn om je er eens in te verdiepen en op tijd te zijn met bestellen als je echt graag de producten van Ledger en met name het meest recente Nano X model zou willen bestellen.

Ledger - Crypto Beginners Pack

Hoe lang je moet wachten op een nieuwe Ledger is afhankelijk van de productiesnelheid. Ongetwijfeld zullen ze qua productie inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de grote vraag naar crypto.

Op onze webpagina over crypto wallets kun je meer informatie vinden over het nut van een hardware crypto wallet en het verschil met software walllets.