Menu Sluiten

Zed Run Echo drop 10 juni

Nieuwe Zed Run drop

Zed Run heeft een nieuwe drop van digitale racepaarden gepland op 10 juni. Deze drop, genaamd Zed Run Echo drop zal het weer mogelijk maken om een Genesis racepaard te bemachtigen om mee te kunnen doen in Zed Run. Zed Run is een zeer populaire decentrale app waarbij je zowel met eigen digitale paarden kan racen als fokken. Je bezit een eigen stal en, als je geluk hebt, een eigen volbloed paard.

zed run echo drop

De verschillende Zed Run paarden hebben allemaal unieke eigenschappen en zijn op zichzelf ook uniek. Het zijn zogenaamde NFT, die ervoor zorgen dat ze uniek eigendom zijn en bewaard worden het Etherium blockchan.

Wanneer Zed Run Echo drop

De laatste informatie die wij hebben gekregen is dat de eerstvolgende drop op 10 juni aanstaande zal plaatsvinden. Vanaf 5 PM pacific time op 10 juni. Let op, dat is vrijdagnacht 2:00 uur Nederlandse tijd. Hoe de drops zullen plaatsvinden en hoe kunt aanmelden is te vinden via de website van Zed Run. Men heeft vooraf enquette gehouden bij de vorige deelnemers over verbeteringen in het proces. Bij de vorige Zed Run drops was er zoveel vraag dat de paarden in een paar tellen allemaal uitgegeven waren.

Wil je een Zed Run paard verkrijgen, hou er dan rekening mee dat je een account hebt op Zed Run en dat je voldoende balans in je Wallet hebt om een paard aan te schaffen. De paarden die ju kunt aanschaffen zullen van Z1 tot Z10 bloedlijnen zijn. Genesis, het hoogste type paard. De prijzen van de paarden liepen in de vorige drop van iets meer dan€ 100,- voor Z10 paarden, oplopend tot ruim € 30.000,- voor Z1 paarden.

Bekijk onze vaste pagina over Zed Run als je meer informatie wilt hebben over deze decentrale paardenrace game.