Menu Sluiten

Tezos werkt samen met Red Bull F1

Red Bull F1 en Tezos (XTZ)

Red Bull, momenteel aan de leiding van het Formule 1 kampioenschap met Max Verstappen, werkt samen met blockchain ontwikkelaar Tezos (XTZ).

De verwachting is dat Red Bull hiermee ook zal inzetten op het uitgeven van unieke verzamelobjecten in de vorm van NFT’s. Tezos is een snel blockchain netwerk wat dit mogelijk maakt. Met de samenwerking tussen Tezos en Red Bull wordt de gat tussen de cryptowereld en topsport weer een stukje kleiner. Wij zijn benieuwd wat deze samenwerking voor beide partijen zal brengen.

Hierboven de afbeelding van Tezos op formule 1 auto van Red Bull. Deze foto was onderdeel van een persbericht van Red Bull racing.

Ook McLaren samen met Tezos

In navolging van Red Bull is recent ook formule 1 team McLaren een meerjarige samenwerking aangegaan met Tezos. Tezos is als blockchain netwerk en als coin (XTZ) een belangrijke speler in de ontwikkeling van de crypto wereld op gebied van samenwerking en het ontwikkelen van unieke verzamelobjecten en sportbeleving. Ze zetten zich onder meer in om het aanbieden van non fungible tokens mogelijk te maken, in dit geval door Formule 1 teams.